Ben je 18 jaar of ouder?

nee ja!

Fiks je eigen Limoncello

‘verras degenen die niet geloven’

Wat hebben Phil Knight, Steve Jobs en Jefferson Osei gemeen? Je weet wel, die van Nike, Apple en het Amsterdamse Daily Paper. Alle drie hadden een droom. Een droom dat ze de wereld een stukje mooier konden maken.

Wij hebben ook een droom. Ook wij denken dat we de wereld een stukje mooier kunnen maken. Niet door schoenen, technologie of mode, maar door limoncello. Het after-dinner drankje, of gewoon ‘het’ drankje. En onze droom is dat iedereen hun eigen limoncello maakt. Laat je betoveren door de cello, met de friszure afdronk van de limon.

Waarom zou je dat dan doen, je eigen limoncello maken? Dat dachten wij ook op een typisch Nederlandse herfstavond in de winter. De een had een flesje wijn mee, de ander een fles limoncello. De wijn ging al snel op, maar na het eten kwamen, vergezeld met de limoncello, de sterke verhalen op tafel. Hoe verder de fles vorderde, hoe sterker de verhalen. Het ging van kampioen worden op een niet al te hoog zaalvoetbalniveau tot onze toekomstplannen. En, wat wil je altijd nog een keer doen?

Je eigen limoncello maken dus! En toen we uiteindelijk uit ons eigen flesje limoncello konden drinken, hadden we nog een idee. Dit kon beter. En sneller. En leuker. Dit kunnen we delen. Want je eigen limoncello drinken is best leuk. Uitstekend geschikt om mee te nemen als ‘dingetje’ tijdens een etentje, als cadeautje voor je schoonmoeder of die ene verjaardag en je wist het weer even niet. Of natuurlijk als (zakelijk) relatiegeschenk. Was het een zuur jaar? Of juist een prachtig jaar? Maakt niet uit: onze box vindt altijd zijn weg! Neem contact met ons op voor opties.

Voor al die gelegenheden, of gewoon voor jezelf, hebben wij een ‘fiks je eigen limoncello’ box voor je gemaakt. In een luxe verpakking, met alle benodigdheden en voor het gemak alvast afgepaste hoeveelheden. Alleen nog even onbespoten (biologische) citroenen scoren. Omdat je ook gewoon heel nieuwsgierig en dorstig bent zitten er ook 4 voorproefjes bij. Gooi die vast in de vriezer, zodat je die vanavond ijs- en ijskoud kunt proeven.

Begin morgen, of beter nog, vandaag! Zegt het voort en bestel voor je volgende verjaardag zonder goed cadeau-idee ook zo een mooie box! Wij beloven dat je (met voldoende limoncello) heerlijk droomt. Help je mee met onze droom?